09 martie 2016

„În folosul comunității”

   Un fost ministru al comunicațiilor declară că, drept pedeapsă pentru a se fi lăsat mituit cu niscai milioane de euro, în dosarul Microsoft, este de acord să presteze muncă în folosul comunității. 
   Domnul Gabriel Sandu pare a ignora că, în aceeași țară în care domnia sa este demnitar, cîteva sute de mii de angajați al Ministerului Educației fac muncă în folosul comunității fără a beneficia de „atenții” cu șase zerouri, în euro! Asta în contextul în care, alături de alți truditori mărinimoși de același calibru intelectual și moral, ex-ministrul comunicativ a devalizat bugetul educației românești taman la capitolul arzător al informatizării! 
   Nu-i suficient că școlile nu au destui bani ca să-și reînnoiască „parcul” de calculatoare în ritmul cerut de realitățile tehnologice ale prezentului, mai trebuie ca o seamă de încălțați la prima generație să jefuiască banii „comunității”, așa puțini cum sînt ei, ca, mai apoi, smeriți și generoși, să-și ofere prețioasele servicii taman victimei tîlhărite!
   Și ce spăsit recunoaște el că a fost de acord cu finanțarea „la negru” a partidelor! Oare o fi singurul?! Te pomenești...

Niciun comentariu: