24 iulie 2012

Diversiunile PDL

„Nu se poate trăi din politică, trebuie tratate problemele economice” - de ca și cum administrarea economică a unui stat nu înseamnă politică!
„Se fură din buzunarul cetățeanului” - extraordinar, PDL a făcut praf orice urmă de agoniseală a cetățeanului și acum hoțul strigă „hoții”!
„Ce punem în locul lui Băsescu? Crin Antonescu, o păpușă dirijată de Voiculescu” - prin urmare, Udrea, Videanu, Boc, Boureanu et. comp. sînt niște personalități verticale care și-au văzut de administrarea treburilor lor economice fără a se fi lăsat influențate de președintele spectator Băsescu. Cît de proști ne pot crede încît să ne servească asemenea gogorițe?!
„Guvernarea USL creează haos” - spre deosebire de ordinea și disciplina instaurate de guvernările PDL!
Trist este că un întreg aparat de partid recită mecanic aceleași versete inepte dictate de un președinte în declin care-și urlă răutatea și neputința pe partituri de doi bani. Chiar dacă va cîștiga referendumul, Traian Băsescu va rămîne drept președintele celei mai mari dezamăgiri naționale! E și mai trist că tîrăște după el și puținele valori rămase în partid!

Niciun comentariu: